پورفهیم گفت: با توجه به شرایط کرونا و وجود مشکلات اقتصادی؛ مردم هیچ وقت ما را در کمک رسانی به مددجویان تنها نگذاشتند ؛ که اگر مردم ما را از کمک‌های مالی محروم نمایند، امکان خدمت رسانی به مددجویان وجود ندارد‌.

به گزارش سایت خبری ساراپرس؛ دکتر حمیده پور فهیم معاون توانبخشی آسایشگاه خیریه کهریزک در گفتگو با خبرنگار ساراپرس درتبیین عملکرد و برنامه های آسایشگاه خیریه کهریزک، بیان داشت: از سالیان دور و به همت همیاران خیر که عده ای معلم بازنشسته تهران بودند، واحد فرهنگی تاسیس گردید.

وی ادامه داد: یکی از فعالیت های ما در این بخش، برگزاری مناسبت های آئینی و ملی برای مددجویان است. مددجویان بر اساس مشکلات جسمانی و محدودیت هایی که دارندو نمی توانند مانند افراد عادی در جامعه حضور پیدا کنند و ازسویی بایستی زندگی خود را ادامه دهند؛ که آسایشگاه برنامه های فرهنگی را برای مددجویان ترتیب داده است ؛ که یکی از آن برنامه های ایام سوگواری دهه محرم که هرساله صبح ها از ساعت ۱۰تا ۱۲ مراسم عزای اباعبدالله الحسین برگزار می گردد. مداحان بصورت داوطلب به مدیحه سرایی می پردازند وبعضا مددجویان نیز مدیحه سرایی می کنند.

پورفهیم با اشاره به اینکه از ۱۷۵۰ مددجو ۳۸۰ نفر از آنها در مناطق جنوبی و محروم و در کنار خانواده های خود زندگی می کنند، اظهار داشت: تیم های مراقبت در منزل ما کلیه خدمات اعم از پزشکی، توانبخشی، اجتماعی را به  مددجویان ارائه می دهند.

معاون توانبخشی آسایشگاه خیریه کهریزک در رابطه با مددجویان که امکان حضور در مراسم عزاداری محرم را ندارند، توضیح داد: با همکاری نیکوکاران سبدهای کالایی را تهیه و به در منزل آنها ارسال شد. ۳۵۰ سبد کالا اعم ازبرنج،گوشت، مرغ، ماکارانی، رب، روغن توسط نیکوکاران تهیه و در اختیار آنها قرار داده شد.

وی اشاره کرد: با توجه به شرایط کرونا و وجود مشکلات اقتصادی؛ مردم هیچ وقت ما را در کمک رسانی به مددجویان تنها نگذاشتند ؛ که اگر مردم ما را از کمک‌های مالی محروم نمایند، امکان خدمت رسانی به مددجویان وجود ندارد‌.

پورفهیم تاکید کرد: با توجه به شیوع دوباره کرونا و علیرغم اینکه اکثر مددجویان ۴ دوز واکسن کرونا را دریافت کردند؛ بازدیدها در فضای غیر مسقف می باشد.

وی با اشاره به اینکه هدف ما در آسایشگاه این است که بتوانیم با فعالیت های توانبخشی، آن توانمندی اندکی را که در مددجویان پس از بیماری و معلولیت آن ها باقی مانده بازتوانی کرده و به چرخه عمومی جامعه بازگردانیم، گفت:در آسایشگاه ، کتابخانه با ۱۸ هزار جلد کتاب اهدایی ، باشگاه ورزشی ، مدرسه ای متشکل از معلمان بازنشسته وجود دارد. مددجویانی داریم که از این امکانات استفاده کرده و اکنون مربی تنیس هستند و یا مددجویانی که تحصیل کرده و در حال حاضر همکار ما در آسایشگاه می باشند.