مواد لازم: یک حبه سیر یزرگ و بک عدد پیاز متوسط ۲۰۰ گرم پاستا و ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی* نمک و فلفل به میزان لازم پنیر خامه ای یک قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان به مقدار لازم در صورت تمایل مقداری ریحان برای معطر کردن پاستا قارچ متوسط ۲ عدد** طرز تهیه: پاستا را داخل آب […]
یک حبه سیر یزرگ و بک عدد پیاز متوسط
۲۰۰ گرم پاستا و ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی*
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر خامه ای یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان به مقدار لازم
در صورت تمایل مقداری ریحان برای معطر کردن پاستا
قارچ متوسط ۲ عدد**
طرز تهیه:
پاستا را داخل آب و نمک بجوشانید. سپس پیازهای نگینی، سیر، نمک و فلفل را تفت دهید و سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا سس مطلوب شما فراهم شود. پس از آنکه روی حرارت بالا سس شما آماده شد، ( دقت کنید که گوجه فرنگیها نرم شده باشد ) پاستا را به همراه آب پاستا به سس اضافه کنید.
پس از پخته شدن پاستا می توانید پنیر خامه ای را به پاستا اضافه کنید و چنانچه قصد استفاده از ریحان دارید، در این مرحله به همراه پنیر خامه ای به پاستای آماده اضافه کنید. پس از طی مراحل آماده سازی از پنیر پارمیزان به عنوان تاپینگ استفاده کنید. پیشنهاد می شود با گوجه گیلاسی و ریحان برای تزیین هم استفاده کنید.
#آشپزی_امروز، نیاز غذایی امروز
*می تتوانید از گوجه گیلاسی نیز استفاده کنید.
**در صورتی که میخواهید طعم و رایحه قارچ نیز در غذلیتان باشد.
انتهای پیام/ عکس از گوگل
- منبع خبر : ashpaziemrooz.ir
Monday, 7 October , 2024