معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و صندوق جسورانه سپهر یکم عصر دیروز سه‌شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه همکاری با موضوع صنایع‌دستی امضا کردند.

به گزارش سایت خبری ساراپرس، این تفاهم‌نامه با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور و حسن پناهی مدیر سرمایه‌گذاری صندوق جسورانه سپهر یکم در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق مرتبط با موضوع صنایع‌دستی و همچنین جلب مشارکت مردم و بخش خصوصی و دولتی در جهت سرمایه‌گذاری برای گسترش کسب و کارهای حوزه صنایع‌دستی تفاهم‌نامه مشترک میان معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و صندوق جسورانه سپهر یکم به امضا رسید.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در این نشست با تاکید بر شناسایی شاخص‌های توسعه داخلی گفت: «تناقض بین شاخص‌های توسعه در گفتمان غربی و گفتمان انقلاب اسلامی، پیوند بین فرهنگ و اقتصاد را دچار خدشه کرده است.»
او افزود: «ما باید پیشران‌های توسعه را مبتنی بر اقتصاد و فرهنگ انتخاب کنیم تا با مولفه‌های دنیای مدرن هم‌جوشی ایجاد شود.»
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور خاطرنشان کرد: «در دنیایی که نیاز به نوع جدیدی از سرمایه‌گذاری داریم؛ صندوق‌های جسورانه یکی از اصلی‌ترین منابع کمک و حمایت از تولیدکنندگان صنایع‌دستی هستند.»
جلالی از صنایع‌دستی به‌عنوان صنایع زیستی برخاسته از درون خانواده‌ها نام برد که ۹۰ درصد تولیدکنندگان آن را بانوان تشکیل می‌دهند.
او در پایان ابراز امیدواری کرد که از دوگانگی مولفه‌های دنیای جدید و قدمت صنایع‌دستی، سه گانه‌ای زیبا، قابل افتخار و پیش برنده ایجاد شود.
در ادامه این مراسم مدیر سرمایه‌گذاری صندوق جسورانه سپهر یکم ضمن تشکر از معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور، در توضیح صندوق‌های جسورانه گفت: «این صندوق‌ها نسل جدیدی از صندوق‌هایی هستند که سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر در شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق می‌کنند.»
پناهی ادامه داد: «انداره صندوق جسورانه سپهر یکم هزارمیلیارد ریال بوده و در فروردین امسال در فرابورس درج نماد شده است. سرمایه‌گذاری صندوق جسورانه سپهر یکم در حوزه‌های صنایع خلاق بوده و صنایع‌دستی و گردشگری جزو حوزه‌های ویژه‌ای هستند که به آن ورود کرده‌ایم.»