مددجوی با استعداد کمیته امداد با راه‌اندازی و گسترش شغلی خود در حوزه گلاب‌گیری ضمن درآمدزایی برای خود، برای 10 نفر نیز ایجاد اشتغال کرد.

به گزارش ساراپرس؛جواد یوسفی مددجوی جوانی است که در روستای «گیلده» استان گیلان زندگی می‌کند. او که چند سالی است که در کار تولید گلاب و عرقیات گیاهی فعال است توانسته با توسعه کار خود برای ۱۰ نفر اشتغال‌زایی کند.

وی در مورد شروع و گسترش طرح شغلی خود گفت: از گذشته با کار گلابگیری آشنا بودم اما وقتی متوجه شدم کمیته امداد برای راه‌اندازی شغلی تسهیلات در اختیار می‌گذارد تصمیم گرفتم به صورت جدی و حرفه‌ای وارد این حوزه شغلی شود. بنابراین با کارشناسان کمیته امداد جلساتی برگزار شد و زوایای مختلف این حرفه را برای من روشن کردند.

این مددجوی کارآفرین افزود: در ادامه کارشناسان کمیته امداد یک سری کلاس‌های آموزشی برای من برقرار کردند و پس از تصویب طرح شغلی، موفق شدم تسهیلات اشتغال‌زایی را دریافت و کارگاه گلابگیری خود را راه‌اندازی کنم.

یوسفی خاطرنشان کرد: پیگیری‌هایی که کمیته امداد و کارشناسان آن برای انجام هرچه بهتر این کار برای ما انجام می‌دهند موجب شد تا کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهم و با توسعه و رونق کارم موفق شدم افرادی دیگری را نیز در کارگاهم مشغول فعالیت کنم و به اصطلاح نانی سر سفره آنان ببرم.

این کارآفرین و مددجوی کمیته امداد ادامه داد: با توجه به اینکه امسال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین نامگذاری شده است، امیدواریم در راستای همین شعار بتوانیم تعداد بیشتری از افراد را نیز به این شغل و حرفه وارد کنم و با استفاده از دانش روز کارم را گسترش بیشتری بدهم.

یوسفی در توضیح بیشتری پیرامون کار خود خاطرنشان کرد: ما در این کارگاه برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال کردیم و آنها از این راه خرج خانواده خود را درمی‌آورند و همین بهترین پاداش برای من است.

براساس این گزارش، مددجویانی که از کمیته امداد تسهیلات دریافت می‌کنند تا پنج سال تحت نظارت کارشناسان کمیته امداد هستند و مشکلات و موانعی همچون تامین اقلام اولیه، کمک به بازار فروش محصولات و … که در سر راه آنها است در طول این پنج سال برطرف می‌شود.